Reserveren

Wij zijn geopend van donderdag tot en met zondag vanaf 12.00 uur. Onze keuken neemt de laatste bestelling aan om 21.00 uur. Tijdens de lunch kunt u tot 15.00 uur genieten van onze lunchkaart maar uiteraard ook van de dinerkaart. Tussen 16.30 uur en 17.00 uur maakt ons team gebruik van een welverdiende maaltijd zodat zij daarna u weer in de watten kunnen leggen tijdens het diner.

Reserveren kan gemakkelijk online via onderstaande link. Reserveringen tot en met 4 personen worden automatisch verwerkt in ons systeem, komt u met meer personen dan zullen wij uw reservering goedkeuren indien daar ruimte voor is. Bent u met meer dan 8 personen, dan kunnen wij een culinair 3 of 4 gangen verrassingsmenu voor u bereiden, bestaande uit vis- en vleesgerechten. Hierbij houden wij uiteraard altijd rekening met allergieën en/of dieetwensen, geef dit dan ook zeker door aan onze bediening. Wenst u met een groter gezelschap te genieten van onze a la carte gerechten, dan vragen wij u de keuze per tafel te beperken tot een maximum van 3 verschillende gerechten per gang. Op deze manier kan ons keukenteam vlot te werk gaan.

Is uw gewenste dag of tijdstip online niet meer beschikbaar? Neem dan telefonisch contact met ons op, dan kijken we graag even mee naar de mogelijkheden.