Restaurant

De gerechten die worden geserveerd in ons warme huiskamerrestaurant, worden kort samengevat in de slogan “Werelds genieten op z‘n Brabants”. De chef kookt graag met verse seizoensproducten en met producten uit de regio. Op de landerijen rondom ons restaurant, groeien de mooiste asperges en aardbeien en vind je een diversiteit aan wild. Onze leveranciers zorgen dagelijks voor aanvoer van verse producten van het land, uit de zee en uit de lucht. Op de à la carte kaart vindt u mooie producten die worden gecombineerd met een smakenpalet uit de wereldse keuken. Van een gepersonaliseerde, huisgemaakte Black Angus burger van de Chef, tot Thaise mosselen en klassieke Eggs Benedict. De Gamba’s van Jolanda sieren al vanaf dag één de menukaart. Ook de winterse wildkeuken draagt de chef een warm hart toe. Dit heeft hij bewezen door het nationaal kampioenschap koken met wild op zijn naam te schrijven. Wij zijn er trots op dat ons restaurant is uitgeroepen tot wildrestaurant van het jaar door de Brabantse jagersvereniging.

Onze keuken serveert een smaakvol verrassingsmenu van drie of vier gangen en als u wenst kunnen we dit op verzoek uitbreiden tot maximaal zes gangen. Alvorens u aanvangt met het diner, vraagt onze gastvrije bediening of de keuken nog rekening dient te houden met eventuele dieetwensen. Onze keuken deinst niet terug voor een uitdaging. Dieetwensen zoals glutenvrij, lactosevrij, vegan of een fodmap-dieet ziet onze keuken als een uitdaging.

Donderdag menu

Op donderdag serveren wij een 4-gangen keuzemenu voor de aantrekkelijke prijs van € 32,50 per persoon. Op zaterdag en zondag kunt u genieten van onze lazy weekend bites. U heeft dan de keuze uit onze hoffelijke bites van de kaart die u kunt combineren met een speciaal biertje of mooi glas wijn uit onze huisselectie.

Als u met jonge gasten komt, zorgen we voor een passend gerecht van ons kindermenu en bij vertrek mogen alle kleine en grote gasten iets lekkers uitzoeken van de snoeptafel. Onze wijnkaart is zeer toegankelijk en divers. We houden van ongecompliceerde en duidelijke smaakprofielen. Ook alcoholvrije wijnen en bubbels hebben een plekje op onze wijnkaart. De cocktailkaart van Femke wordt met de seizoenen aangepast en ook op deze kaart is ruimte voor alcoholvrije Mocktails. Bent u met een gezelschap groter dan 10 personen, dan bieden wij u de mogelijkheid om uw wijn zelf mee te brengen. We hebben hierover graag even overleg alvorens we hiervoor toestemming geven, en vragen hiervoor kurkengeld.